Over New Circle Media

'Beeld maken is mijn grootste passie'

Beeld maken is alles voor me   Als zoon van fotograaf liep ik al op 5 jarige leeftijd met een camera om mijn nek. Een Leica M4. Al snel ging ik zelf fotograferen, de fotovakschool volgde, en al snel werkte ik als modefotograaf voor grote merken in binnen-en buitenland.

De omslag naar bewegend beeld kwam via een assistent die bij de TV werkte. Ik werd cameraman en door m’n fotografische achtergrond draaide ik veel commercials. Daarna kwam het regisseren en editen voor Teleac. Ik werd item regisseur/editor en maakte de uitzendingen in eigen beheer. Na deze 3 leuke jaren ontstond New Circle Media. De cirkel was immers rond. Camera/licht/regie & edit. Nog steeds is mijn vak m’n grootste hobby. Mooier, maar vooral leuker kan een mens zich niet wensen!

Ik werk momenteel met een volledige Fs7-FX6-A7IV set en edit op Premiere. Tevens doe ik ook zelf de kleurcorrectie en audionabewerking. Een totaalpakket door 1 persoon. En bij grotere projecten maak ik gebruik van de meest bekwame, en enthousiaste freelancers, in mijn geval vaak goede vrienden en collega’s.

Opdrachtgevers

De belangrijkste opdrachtgevers waarvoor ik afgelopen jaar heb gewerkt